دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تاکید فرانسه و آلمان بر همکاری با آمریکا در برابر ایران

وزیران خارجه فرانسه و آلمان با انتشار مقاله ای مشترک از همکاری اروپا با دولت جدید آمریکا در مسائل مختلف از جمله فعالیت هسته ای و موشکی ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،  «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه به اتفاق «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان، با انتشار مقاله ای مشترک در روزنامه واشنگتن پست، از همکاری اروپا با دولت جدید آمریکا در مسائل مختلف از جمله فعالیت هسته ای و موشکی ایران خبر دادند.

 

در این مقاله فرانسه و آلمان به طور مشترک از جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا خواستند تا اقداماتی را در دستور کار قرار دهد تا صلح‌آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران تضمین شود.

 

در بخشی از این مقاله آمده است: ما کشورهای اروپایی خواستار اتحاد دوباره با آمریکا در یک رویکرد مشترک هستیم تا از ماهیت صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران و مقابله با سایر چالش های آن برای امنیت خودمان و منطقه هستیم.

 

در بخش دیگری آمده است: ما باید رفتارهای مسئله دار ترکیه را در شرق مدیترانه و فراتر از آن برطرف کنیم. همچنین باید با هم برای مبارزه با تروریسم و رادیکالیسم که امنیت و جوامع ما را در دو طرف اقیانوس اطلس تهدید می کند، کار کنیم.

 

در این مقاله با تاکید بر لزوم رسیدن به یک توافق جدید «ترنس آتلانتیک» آمده است: ما نیازمند یک توافق جدید هستیم تا مشارکت خود را با تحولات جهانی و مطابق با عمق پیوندها، ارزش های مشترک و منافع مشترک سازگار کنیم. برای رسیدن به این هدف کشورهای ما با «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب و «کامالا هریس»، همکاری خواهند کرد. معتقدیم بایدن و هریس از ارزش همکاری های بین المللی و دوستی بین آمریکا و اروپا آگاه هستند.

 

وزیران خارجه آلمان و فرانسه در ادامه نوشته اند: چیزهای زیادی را باید بازسازی کنیم. قوانین و نهادهایی که زمینه ساز امنیت و شکوفایی ما هستند مورد حمله قرار می گیرند.انتظارات برای بهبود موفقیت آمیز در هر دو سوی آتلانتیک زیاد است.رسیدگی به علل اصلی گسست های اجتماعی در کشورهای ما یکی از بزرگترین وظایف آمریکایی ها و اروپایی ها است./ مهر

ارسال نظر